Bicikli, mínusz váz és kerék, mi az?

Természetesen íróasztali lámpa, amit bicikli alkatrészekből szereltek össze.


A történet egy összecsukható bringa építésével kezdődött. Olyan kerékpárra volt szükségem, amin nem piszkolódik össze az office viselet, így a szíjhajtás mellett döntöttem. A szerelés közben „kimaradó” alkatrészek hasznosítása adta az alapötletet.

Az azóta eltelt évek során az Industrial Kid a kerékpáralkatrészekből készített egyedi világítás, illetve lakberendezési tárgyak specialistájává nőtte ki magát.

Minden elkészült darab egyedi tervezés során nyeri el végleges formáját. Az egyes részek összeilleszthetősége és az eredeti funkció kihangsúlyozása miatt nincs közöttük két egyforma. Igény esetén vállaljuk szeretett bringád már lecserélésre érett részeinek örök emlékké alakítását is. Inspirálódj a galériából, vagy keress, hogy saját ötleteidet megbeszélhessük!

 

Divider Background

megrendelés

szerezd meg most!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Divider Background

média

díjak & megjelenések

parallax background

A bolhapiacon beszerzett lábasok, csillárok és kilincsek egyedi design termékként születhetnek újjá.

Európai rézintézet (ECI)
hasznosítsd tovább a rezet pályázat, 2015.


A rézből és rézötvözetekből (pl. sárgaréz) készült lakberendezési tárgyak legújabb trendje és a padlásokon található régi tárgyak sokasága arra késztette az Európai Rézintézetet, hogy meghirdesse az első „Hasznosítsd tovább a rezet” pályázatot, melynek szlogenje: „Lehelj új életet a rézbe” volt.
A pályázóktól továbbhasznosított háztartási tárgyakat (funkcionális vagy dísztárgyak, bútorok, lámpák, kerti díszek, stb.) vártak a szervezők,

melyek rézből vagy rézötvözetből készültek és az továbbhasznosítás gondolatát követték. A réz egy tartós, 100%-ban újrahasznosítható színesfém, ami időről időre újra felhasználható. Ez éles ellentétben áll a mai mindent eldobó életformával, és ha párosul az újrafelhasználás erényével, az a felelősebb fogyasztást eredményez.
A „Hasznosítsd tovább a rezet” pályázat közönségdíjasa a 9to5 workshop benzinlámpája lett.

MAGYAR, MENŐ, MODERN ÉS MINŐSÉGI

HA CSAK EGY LÁMPÁT VÁSÁROLTOK IDÉN, AZ LEGYEN EZ!

MINDEN LÁMPÁJÁNAK EGYEDI TÖRTÉNETE ÉS HANGULATA VAN
 
 

 Instagram